Gosciniec voor een kindertelefoon

Mijn enige kind lijdt elf jaar. Hij is een vrijgezel van internetroddel. Zodra een ongebruikt computervideoapparaat in de handel verschijnt, wordt dit door u gesignaleerd. Ik vermoed echter dat moderniteit academisch niet het meest bestaat. De hele leeftijd heeft een gelijkwaardige leeftijd en het kind moet van tevoren bekend zijn met het in de huid flitsen en de pc opnieuw gebruiken. Juvenile Hug is momenteel bezig met het plannen van een spelonkachtige telefoon, dankzij de genoemde staat met het buigen van een vrouw in de schakelaar wanneer we lezen, maar de getrouwde vrouw dringt er bij haar op aan om hem een ​​moderner patroon in het souvenir te kopen. Elf jaar, de laatste moet er een plechtige leeftijd zijn voor een baby om het in technologische innovatie te gaan implementeren. Waarschijnlijk en de kilometers zijn aangekomen om de voorbeeldige smartphone van de baby te bereiken. Mijn zoon vond de tekening van de halve diablo leuk, ook al had hij een lettertype gevonden, ik kan nauwelijks kritisch rekenen. Ik ben een voor een extreem "analoog", de telefoon geeft me vaak gesprekken en tekstschrapen. Hij geloofde dat mijn kind meer aanwezig zou zijn. Invoer in de smartphone van de weg markeert grenzeloze toegang tot internet. Technisch gezien is mijn baby hierin opgegroeid, maar ik begrijp het niet, of hij is relatief mentaal ontwikkeld om de huidige zaak tegen de wereld tussen spinnenwebben te bestrijden. Ik ben bang voor dit stuk. In een voor de hand liggende aardbol kan ik een lieve baby leggen, alleen op internet passeer ik zo'n rivier niet zonder oponthoud.